Piscoturi cu nutela si cocos

de loredanaaa in Prajituri, 25 Mar 2013 | 12732 vizualizari

 

Reteta o stiu de la cumnata din italia.Daca aveti pofta de ceva bun si nu prea aveti timp,atunci incercati aceste piscoturi.

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • nutela
  • cafea sau lapte
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piscoturi cu nutela si cocos:

Se face cafeaua,o indulciti cat vreti de dulce, daca  nu vreti cafea , puteti sa o inlocuiti cu lapte fiert indulcit,sau capucino.

Piscoturile se trec prin cafea(aveti grija sa nu le insiropati nici prea tare)

Se ung cu nutela,apoi se trec prin nuca de cocos

Dupa ce le-ati terminat le puneti in frigider cateva ore

TIPS-URI

1

Cred ca ar fi bune si cu crema de mascarpone,dar inca n-am incercat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu nutela si cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Tabita _ 1

27.03.2013, 20:46

E foarte bun. Cu nutella si cocos...mmm

loredanaaa 1

28.03.2013, 19:47

multumesc laurenta,tab1ta

lauragabriela 1

22.09.2016, 18:51

Eu le-am mancat in Italia cu mascarpone si ciocolata si au fost dementiale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piscoturi